Basisschool Merksem-Schoten

Oudercomité

Merksem

In onze school bestaat er in elke afdeling, zowel in Merksem als op Deuzeld, een actief en dynamisch oudercomité. Uit verschillende klassen vertegenwoordigen enkele mensen de ouders. Deze oudercomités steunen allerlei initiatieven van de school of organiseren zelf allerlei vormende of andere activiteiten. Ze werken nauw samen met de directie en de leerkrachten van de school. In Merksem werken zij onder de naam EDUTIJD. Een naam met een dubbele betekenis. We werken met mensen die een beetje tijd willen vrij maken om met de school intenser samen te werken. Zij toveren een stukje van hun vrije tijd om in 'Edu'ardustijd.'

Deuzeld

In onze school bestaat er in elke afdeling, zowel in Merksem als op Deuzeld, een actief en dynamisch oudercomité. Deze oudercomités steunen allerlei initiatieven van de school of organiseren zelf allerlei vormende of andere activiteiten. Ze werken nauw samen met de directie en de leerkrachten van de school. Het oudercomité van Deuzeld heeft een eigen blog, waarop u contactgegevens en allerlei info kan vinden : hoe kan men lid/helpende hand worden, overzicht van de medewerkers, jaarkalender, taken van het oudercomité, activiteiten, …  Ook foto’s van voorbije activiteiten kunnen op deze blog bekeken worden. U kan op de link klikken om naar de blog te gaan: www.educomite.be of rechtstreeks naar de facebookpagina.


Binnenkort EDUBRAINZ op zaterdag 20 oktober 2018.

Voor het 6de jaar op rij nodigt het oudercomité van Sint-Eduardus Schoten u uit om uw hersenen te trainen tussen pot en pint. Deze 6de editie zal dit jaar doorgaan op zaterdag 20 oktober in de turnzaal van de Marialei (ingang via hekkenpoort). Deuren worden geopend om 19u en stipt om 19u30 start de kwis.

Deelname: 4 tot 6 personen per ploeg

Prijs: 15€ per ploeg. Let op: gewijzigd rekeningnummer!

 

Inschrijven voor 14 oktober 2018 klik hier.